Våre akupunkturnåler

Akupunkturnåler av topp kvalitet – Grunnlaget for praktisk talt smertefri akupunkturbehandling
Akupunktur som en form for medisinsk behandling dukket opp for mer enn 2000 år siden i Kina og har til dags dato vært en integrert del av tradisjonell kinesisk medisin (TCM). Akupunktur nådde også vestlig medisin for lenge siden og har etablert seg i Europa ved siden av konvensjonell medisin som en anerkjent alternativ helbredelsesmetode.
 
Akupunkturnåler settes inn i huden for å stimulere vev og stimuleringspunkter. De fleste akupunkturpunkter (eller «akupunkturpunkter») ligger på meridianene; punktene referert til som «Ashi-akupunkturpunkter», eller triggerpunkter, kan ligge ved siden av meridianene og være svært smertefulle. Akupunkturpunkter stimuleres i akupunktur gjennom ulike punkteringsteknikker for å bringe chi (eller «qi»), kroppens livskraft, tilbake i balanse.
 
I dag spiller akupunktur en viktig rolle blant leger og alternativmedisinere i behandlingen av sykdommer eller smerter. Dette er hvordan akupunktur har vist seg å være effektiv i behandlingen av migrene, ryggsmerter, knesmerter og artrose. Behandlingskostnadene dekkes nå av helseforsikringsleverandører ved enkelte sykdommer.
 
Hvorvidt en akupunkturbehandling er stort sett smertefri for en pasient, avhenger helt av kvaliteten på nålene som brukes. Kun akupunkturnåler av høy kvalitet med en presis, skarp spiss gir en skånsom punktering. Du finner et bredt utvalg av akupunkturnåler av høy kvalitet som passer til dette.
 
Akupunkturnåler – forskjellige nåletyper
Vårt eget merke Jiachen for enestående og kompromissløs kvalitet, som sikres gjennom kontinuerlig kvalitetskontroll i Kina.
 
I vårt omfattende utvalg kan du finne den riktige nålen for enhver bruk. Ved siden av tradisjonelle akupunkturnåler for kroppsakupunktur med forskjellige typer håndtak, lagerfører vi også nåler for øreakupunktur, håndakupunktur og ansiktsakupunktur. Våre nåler har diametre mellom 0,12 og 0,35 mm og nålelengder på 7 til 100 mm; lengdene er enda kortere for permanente nåler.
 
Nesten alle nålene våre er tilgjengelige både belagt med silikon og ubestrøket. Belegget sikrer en mildere punktering og forbedret glidbarhet. Belegget er også ekstremt tynt og oppfyller naturligvis alle medisinske krav. De ofte brukte føringsrørene er også tilgjengelige inkludert eller valgfritt for de fleste nåletyper. Alle akupunkturnåler er sterilpakket i individuelle blisterpakninger med 5 nåler.

Sertifikater

Skroll til toppen